Política de privadesa

www.construim.cruilladigital.cat (d’ara endavant Construïm Digital) és un lloc web propietat d’Editorial Cruïlla (d’ara endavant Cruïlla), amb domicili al carrer Nàpols, 249, 1r, 08013, Barcelona i CIF A-08934689, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 6.233, llibre 5.522, foli 15, a la secció segona de Societats, full 73.853.

Adreça electrònica: contacte@cruilla.cat Telèfon: 902 12 33 36

Protecció de dades

Les dades de caràcter personal que ens facilitis a través de www.construim.cruilladigital.cat s'incorporaran en un fitxer automatitzat. La titularitat i responsabilitat del fitxer correspon a Cruïlla, que prendrà les mesures necessàries per garantir-ne la seguretat i la confidencialitat. Cruïlla utilitzarà aquestes dades tant per gestionar les diferents seccions del web com per enviar-te, en el futur i per qualsevol mitjà, comunicacions i ofertes comercials dels seus productes i serveis o bé dels productes i serveis d'entitats vinculades a Cruïlla (www.grupo-sm.com) fonamentalment relacionats amb els àmbits editorial, de formació i educació. Amb aquesta finalitat, Cruïlla podrà comunicar les teves dades a aquestes entitats

Si fossis menor d'edat, per donar-nos les teves dades, necessitaràs l'autorització prèvia del teu pare, la mare o el representant legal, que hauran de llegir i acceptar aquesta política de privadesa pel procediment habilitat a aquest efecte.

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació o oposició i cancel·lació via e-mail a l’adreça contacte@cruilla.catindicant ‘LOPD’ a l’assumpte, o bé per correu postal al Departament de Màrqueting de Cruïlla, a l’adreça c. Nàpols, 249, 1r, 08013, Barcelona.